Purpleforest Wandmat Kunststof, een vrolijke toevoeging

Wandmat Purpleforest Kunsthaag

Purpleforest Wandmat Kunststof, een vrolijke toevoeging. De 3D kunsthaag is zeer populair op kantoor en ook in de horeca. Zeg nou zelf, deze kwaliteits Kunsthaag ziet er toch prachtig uit? De mat heeft een afmeting van 1x1meter en uitgevoerd met vrolijke paarse bloemen. Als je deze ziet wil je die gewoon hebben omdat dit een echte eyecatcher is. Daarnaast zorgt het voor een vrolijke omgeving.

Wanddecoratie met kunstgroen is tegenwoordig helemaal trending. In openbare gelegenheden worden ze steeds vaker gebruikt. In het buitenland zoals Spanje, Portugal en Italië waren ze al tijden populair en veel te zien in de horeca. het zorgt voor sfeer en gezelligheid. Daarnaast blijft men langer zitten. Bovendien maakt een groene omgeving rustiger en ontspannen.

Betere Akoestiek met de 3D Purpleforest

Ten eerste zorgt toevoeging van de Purpleforest voor een veel betere akoestiek. Want het neemt nare bijgeluiden weg en zorgt voor minder galm. Galm is heel erg vervelend en dat wordt opgelost door de ruimte te vullen. Daarnaast is deze kunsthaag een prachtig alternatief voor een schilderij. Ophangen aan de muur met een paar bundelbandjes en je hebt direct een positief resultaat.

Ten tweede is het een hoge kwaliteits mat die mateloos populair is. Zoals in de horeca maar ook in de Winkel of Showroom zeer geschikt om op te hangen. Particulieren en bedrijven hebben nu prachtige groene decoratie aan de muur hangen.

Wanddecoratie Purpleforest interieur en buiten

Niet alleen als wanddecoratie in het interieur geschikt, voor buitengebruik is de kunsthaag natuurlijk eveneens te gebruiken. Wat denk je van het terras, overkapping, als afscheiding en bij evenementen als decoratie. We kunnen wel even doorgaan wat de toepassing zijn, want er zijn zoveel mogelijkheden voor binnen en buiten. Een ander argument is wel dat je je eigen jungle wand kan creëren. En wel op zeer eenvoudige wijze. Want voor de montage hoeft geen monteur te komen, dit kan je prima zelf doen.

Kunststofmat Purpleforest op een rijtje

  • Hoge kwaliteits wandmat
  • 3D Jungle Kunsthaag
  • Onderhoudsarm
  • Eenvoudig ophangen
  • Voorzien met paarse bloemen
  • Populair in Horeca en Kantoor
  • Direct resultaat
  • Eyecatcher
  • Voordelig en duurzaam

Ben je nou nieuwsgierig geworden na het lezen van bovenstaand verhaal? Dat kunnen wij ons natuurlijk heel goed voorstellen. In onze webshop is de prachtig mat te bestellen bij de categorie Kunsthaag wandmat.

purpleforest wandmat decoratie
Kunsthaag Purpleforest