Je eigen Jungle verticale tuin met een Kunsthaag

wandmat-kunsthaag

Verticale tuin Jungle Kunsthaag

Je eigen Jungle verticale tuin met een Kunsthaag. Jungletrends zijn de laatste tijd helemaal in en veel terug te zien in het interieur. Met een Kunststof wandmat is je eigen jungle wand zelf eenvoudig te maken. Eveneens zeer leuk voor buitengebruik. En het lijkt bijna echt, met een kunst wand hoef je je echt niet te schamen.

De verticale tuin is al veel in het buitenland te zien. In Italië, Spanje en Portugal weten ze er wel wat moois van te maken. Op de pui van een bar of restaurant, maar ook in de binnenplaats. Het is geeft een heel gezellig sfeer en voelt als thuiskomen. Bovendien voelen bezoekers zich erg prettig in een groene omgeving.

In Nederland zien we het dan ook steeds meer in openbare gelegenheden, in winkelcentra en in het bedrijfsleven.

Een frisse en groene omgeving

Een frisse en groene omgeving is in een handomdraai gemaakt en met een paar jungle wandmatten is er al een mooi resultaat te zien. Bovendien is het een onderhoudsarme oplossing en is er geen onderhoudscontract nodig. Gewoon ophangen en klaar ben je. Daarnaast is de wandmat eenvoudig ook op een andere plekt te plaatsen mocht dit nodig zijn.

Zorg voor een groene omgeving zodat bezoekers en medewerkers zich kunnen ontspannen en rustig worden.

Verticale tuin in tropische sfeer

Een tropische tuin is al snel gemaakt, met onze jungle 3D wandmatten waan je je in de jungle. Bovendien zijn de matten voorzien van diverse tropische planten voor een botanische sfeer. Het is daarom niet nodig om naar de echte jungle af te reizen.

Een echte blikvanger

Verder zal ment bij binnenkomst heel erg positief reageren en is daarmee dan ook een echte eyecatcher te noemen. Een positieve feedback zult u zeker ontvangen.

Waarom een verticale tuin van kunststof

  • Geen onderhoud
  • Montage is eenvoudig
  • Een gezellige werksfeer creëren
  • Ook voor thuiskantoor
  • Oplossing duurzaam
  • Blijvend groen
  • Direct resultaat
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Betere akoestiek, geen galm meer
  • Perfect voor Showroom, Etalage, Winkel, Loungetent, Expositie

In de webshop is de keuze uit een Photinia Rood, Purpleforest, Klimop, Rome of een Laurier op rol. Bezoek de website voor meer inspiratie. De kunsthagen worden allemaal uit eigen voorraad geleverd binnen 2 werkdagen. Kies hier jou Wandmat.