Kunsthaag, groen voor een vrolijk interieur

kunsthaag-ibiza-mat

Kunsthaag, groen voor een vrolijk interieur. Hiermee is in een keer de ideale oplossing gevonden om het interieur vrolijker te doen lijken. Eveneens sfeervoller en zeer representatief in het bedrijf. Want de eerste indruk moet wel bij blijven.

Met de Kunsthaag wordt eenvoudig een verticale tuin aan de wand gemaakt. Dit is een bijna echt lijkende oplossing op kantoor of in de kapsalon. Maar eveneens in de showroom of bij evenementen zijn ze veel te zien.

Een tropisch en vrolijk interieur

Een tropisch interieur oogt verrassend mooi want het is best indrukwekkend als men dit voor het eerst ziet. Daarnaast maakt het mensen rustig, zorgt voor minder stress en minder ziekmeldingen.

Met een paar wandmatten is er al een aardig resultaat bereikt. En dit is al een groot voordeel te noemen, de aanschaf van een Kunsthaag.

De laatste jaren is het een echte trend geworden om wanden groener te maken. Vooral in openbare gebouwen zoals het gemeentehuis, op het vliegveld is een groene wand steeds vaker te zien.

Een verticale tuin steeds meer in opkomst.

Kunsthaag, groen voor een vrolijk interieur
Kunsthaag groen interieur

Onderhoudsarm en duurzaam

Een ander groot voordeel is dat ze onderhoudsarm zijn. De verticale tuin ook zelf eenvoudig op te hangen. Omdat daar geen hovenier voor nodig worden kosten bespaard.

En het trekt geen ongedierte aan, en zijn NON toxic, dit betekent simpelweg dat het veilig is voor mens en huisdier.

Bij het plaatsen van de kunsthaag verticale tuin is er een duurzame oplossing, omdat deze 3D wandmatten lang meegaan. Vooral als ze binnen worden gebruikt.

Als je denkt aan ECO dan denk je al snel aan groen. En een groene verticale tuin aan de wand is dan ook een echte eyecatcher.

Eenvoudig zelf een Jungle decoratie kunsthaag groen creƫren voor een vrolijk interieur in een handomdraai.

Je eigen groene wand

  • Duurzaam
  • Voordelig
  • Eyecatcher
  • Respresentatief
  • Minder ziekmeldingen
  • Geen onderhoud
  • Ontspannen in een groene omgeving

Bestel nu de Kunsthaag voor het interieur

Als u denkt na bovenstaande informatie dat het wel interessant kan zijn. Bezoek de mogelijkheden in onze webshop via Kunsthaag Verticale tuin.