Leuke wanddecoratie met een Pvc Wanddoek

pvc-wanddoek-zonnebloemen

Leuke wanddecoratie met een Pvc Wanddoek in de tuin of interieur. In een handomdraai is jou schutting of wand in het interieur weer vrolijk geworden. Hang een waterval op of een doorkijkje. De afbeeldingen zijn Full color, kleurbestendig en waterbestendig.

Het voorjaar in met een Pvc Wanddoek

Omdat het voorjaar er weer aan komt wordt het ook weer mooi weer. Nu kan je er over na denken hoe je de tuin gaat inrichten. Kijk je tegen de saaie schutting aan of de witte muur? Dat hoeft helemaal niet want een Wanddoek van KunsthaagEU is een voordelige oplossing.

Als je ons assortiment bekijkt dan is ons aanbod best wel leuk vinden wij zelf. Want misschien ben je wel op zoek naar een leuk “doorkijkje” of wil je “koeien in weiland”. Maar een enorm wanddoek met een afbeelding van een tropische vogel is eveneens heel gaat. Kijk ook eens naar de afbeelding van de “Boeddha”.

doorkijkje-wanddoek-decoratie
Glas in lood kerk, wanddoek

Helemaal trending en hip

De laatste tijd zijn er steeds meer aanvragen voor onze tuindoeken en is men razend enthousiast. Met het Full Color doek ben je positief verrast, het zijn heldere kleuren. En je buren, kennissen, familie zullen hier zeer positief op reageren. Bovendien is het stevig materiaal die ook nog een waterbestendig is. Dus buiten hangen is geen probleem. Dit betekent simpelweg, ophangen en geen omkijk meer naar.

Onderhoudsarm, dus je kan lekker relaxen straks in de tuin zonder dat je weer iets moet doen.

  • Onderhoudsarm
  • Verschillende afmetingen
  • Kleurbestendig
  • Full Color
  • Stevig materiaal
  • Voorgemonteerde ophang-ogen
  • Pvc

Met de voorgemonteerde ophang ogen kan het wanddoek aan een spijker of schroef worden opgehangen. Ze zijn overal toepasbaar, denk aan evenementen, party’s, in de haarstudio, in de tuin, in het bedrijf of gewoon thuis. Een combinatie met verschillende doeken is misschien eveneens een leuk idee.

Wil je nu ook een poster voor aan de schutting of binnen aan de muur? Laat je dan inspireren in onze webshop bij het assortiment en bestel online je Pvc wanddoek.

Doorkijkje-bos-meer
Leuke wanddecoratie, doorkijkje