Maak eenvoudig je eigen Jungle met de Jungle wandmat

kunsthaag-purpleforest-interieur

Maak eenvoudig je eigen Jungle met de Jungle wandmat. Je komt tegenwoordig allemaal jungle prints tegen. Jungle decoratie is hip en trending. Nu is het mogelijk om snel en makkelijk je eigen junglewand te maken.

Wandmatten voorzien met diverse planten die voor een volle dekking zorgen. De achterkant van de muur is niet meer te zien. Een combinatie van diverse matten geeft eveneens een mooi resultaat. Verder zijn ze naar elk formaat te maken.

Wandmat waar je helemaal vrolijk van wordt

Kijk eens in ons assortiment met het mooie aanbod. Kunstmatten waar je echt vrolijk van wordt. Eenmaal aan de wand is het een representatieve uitstraling. En iedereen wordt razend enthousiast bij het zien van een frisse groene omgeving.

Een duurzame en voordelige aankoop

Omdat het materiaal van kunststof is gaat het lang mee en is daarom een duurzame en voordelige aankoop. De bladeren zijn verwerkt op een kunststof frame.

Het frame kan je eenvoudig ophangen aan de muur, aan een spijker of schroef. Hoe eenvoudig is het om de Jungle na te bootsen.

Haal Ibiza in huis met de kunststof Wandmat

Kies bijvoorbeeld voor de Ibiza wandmat. Een prachtige exemplaar met diverse vrolijke kleuren. Met een paar matten is er al een prachtig resultaat te zien. En is een ware eyecatcher.

Veel bedrijven hebben al een tijdje de kunsthaag ontdekt. Bij evenementen en exposities is het eveneens veel te zien. In de horeca hangen ze buiten aan de pui of zit je in het groen in het interieur.

Geen onderhoud met deze Jungle

Een ander groot voordeel is dat er geen onderhoud is. Ideaal toch? Geen rommel, geen water geven en geen onderhoudscontracten. Op deze manier is het wel heel makkelijk om je eigen groene verticale wand te maken. En een verpletterende indruk achterlaten bij iedereen die langskomt.

Koop nu je eigen Jungle wandmat

Nu wil je natuurlijk wel je eigen wand maken in junglesfeer. Dat kunnen wij ons best voorstellen. Er is namelijk direct resultaat als het eenmaal hangt. En dat is nou de ideale situatie. Daarna weinig werk meer van.

Bovendien snel ophangen met het klikbare systeem.

Dus wil je geen onderhoud en je eigen jungle starten, bestel vandaag nog je eigen jungle mat.