Met de PV boiler gratis warm water

elektrisch-verwarmen

Met de PV boiler gratis warm water. Dit is toch te mooi om waar te zijn? Nu met zonne energie warm water creëren. Kosteloos water opwarmen om heerlijk te douchen. Het wordt snel terugverdiend na de aankoop van deze Aparici boiler.

Wat en Waarom een PV boiler

De perfecte manier om zeer voordelig en makkelijk warm water te genereren voor een bad, een douche of in de keuken. Dit alles met behulp van zonne energie. Deze Aparici boiler heeft twee verwarmingselementen. Waarvan een speciaal voor de aansluiting op de zonnepanelen.

De zonnepanelen kunnen worden aangesloten zonder de bijkomende prijzige inverter. Want deze is al in de speciale PV controller aanwezig. Als de zon voldoende kracht heeft dan zal het verwarmingselement het water opwarmen in de boiler.

pv-boiler-gratis-warm-water
Pv boiler horizontaal en verticaal

En als de zon niet schijnt ?

Dan kan de extra verwarmingselement gebruikt worden. Deze sluit je aan met een normale stekker op de elektriciteit. Als er dan te weinig zonkracht is dan dient deze als bij-verwarming zodat je toch nog warm water hebt.

In de winter is dit natuurlijk erg belangrijk. In Nederland is het immer niet het hele jaar door zonnig.

Hoe wordt dit allemaal gecontroleerd ?

De slimme ECO controller zorgt hiervoor. Deze is zo in te stellen dat bijvoorbeeld het verwarmingselement op het stroomnet tot 20 graden verwarmd. Boven de 20 graden alleen het verwamingslement op zonne-energie.

Andersom kan uiteraard ook. Of in de zomer alleen op zonne energie zonder bij-verwarming van het verwarmingselement op het stroomnet. Je ziet, er zijn veel mogelijkheden om het hele jaar door flink veel geld te besparen op stroomkosten voor warm water. Slim warm water gratis creëren met deze pv boiler.

Aparici even op een rijtje

  • energiezuinig
  • slimme controller
  • horizontaal en verticale montage
  • verwarming op electra en zon
  • anti legionella
  • onderhoudsarm

Waar kan ik deze boiler kopen ?

In onze winkel zijn meerdere elektrische boilers verkrijgbaar. Waaronder ook de PV boiler 75 liter en de PV boiler 100 liter.