Overal warm water met een Arca butaan geiser

Arca-douche

Arca butaan geiser is heel handig als je warm water nodig hebt maar geen stroom in de buurt is. De butaan geiser van Arca heeft namelijk alleen water en butaan of propaan nodig om zijn werk te doen.

Waarom een Arca butaan geiser ?

Arca heeft als doelstelling om een betrouwbare producent te zijn van apparaten die warm water genereren. In het geval van de Arca butaan geiser is dat goed gelukt. Hij is relatief eenvoudig maar dat is in dit geval juist zijn sterke kant. Er is bewust gekozen voor analoge instellingen met knoppen om veel storingen te voorkomen. Wat er niet op zit kan immers ook niet stuk gaan.

Arca-propaan-butaan-geiser
Arca-propaan-butaan-geiser

Ook heeft de geiser geen waakvlam. dat is een groot voordeel. Hij ontsteekt pas als er vraag naar water is. Dat scheelt veel verspilling van gas. De ontsteking gebeurd met een batterij. Hierdoor is het niet nodig de geiser aan te sluiten op het stroomnet. Je kunt dus ook in verplaatsbare ruimtes monteren. Dat kan heel handig zijn.

Denk er wel om dat de geiser in goed geventileerde ruimtes te plaatsen, en er een rookgasafvoer op moet. In de meeste gevallen is dat geen probleem. Vaak wordt hij gebruikt op campings, zomerhuisjes en dierenverblijven.

  • energiezuinig
  • geen waakvlam
  • werkt op butaan, propaan of lpg
  • ideaal op de camping, chalet of boot
  • eenvoudige bediening
  • veilig te gebruiken

Minder uitstoot met de Arca geiser

Low NOx houdt in dat de geiser een hoger rendement heeft dan de traditionele geisers. Daarnaast is er minder uitstoot van schadelijke gassen. Hij voldoet hiermee aan de nieuwste Europese normen.

Uiteraard is het apparaat ook beveiligd tegen te hoge temperaturen, heeft een terugslagbeveiliging en instelbare gasklep en waterklep.

Waar kan ik deze Arca Geiser aanschaffen?

Eenvoudig online bestellen. Meer informatie, prijzen via deze link ARCA butaan geiser

warm-water-camping