Minder kalk met een Gorodal anti kalkmagneet

Gorodal-anti-kalk

Duidelijk merkbaar minder kalkafzetting in uw douchebak, bad en keukenkraan. Dat kan met de Gorodal anti kalkmagneet.

Wat is een Gorodal anti kalkmagneet ?

De magneet wordt geleverd in een dubbele verpakking. U krijgt dus 4 magneet delen die samen 2 magneten vormen. Deze sluit je aan op je waterleiding. Dit kan zowel een koperen, kunststof of aluminium leiding zijn. In de handleiding staat hoe je hem moet plaatsen. Dit verschilt namelijk op welk materiaal je hem monteert.

Monteer de magneet zo dicht mogelijk bij de water meter. Het liefst meteen erna. Je gehele huis kan zo mee profiteren van de anti kalk magneet

Gorodal-anti-kalkmagneet
Gorodal-anti-kalkmagneet

Hoe werkt een anti kalkmagneet ?

Er wordt vaak beweert dat alle kalk uit het water wordt gehaald. Dat klopt niet. De magneet zorgt ervoor dat de kalkdeeltjes niet kunnen samenklonteren. Hierdoor hechten ze zich minder goed aan uw kraan en leidingen. Ze zullen mee spoelen in het afvoerputje. Het kalk bijft dus gewoon in het water zitten maar kan zich nergens aan hechten.

Wat is een voordeel van een anti kalkmagneet ?

Omdat er minder kalk in het water zit zal een verwarmingselement in bijvoorbeeld een elektrische boiler of wasmachine minder snel verkalken. Hier kan hij beter zijn warmte kwijt en zal het water sneller opwarmen. Dit scheelt weer in de kosten van de elektriciteit die het verwarmingselement verbruikt.

Ook zal hij langer meegaan en kunt u uw apparaten dus langer gebruiken met minder kans op storingen of het moeten vervangen van het apparaat.

Minder kalk is minder schoonmaakwerk

Minder kalk betekend ook minder schoonmaken. En dus ook minder schoonmaak artikelen nodig en dus minder schoonmaak artikelen kopen. Ook komen er dan minder schadelijke stoffen in het milieu. Kortom een apparaat wat veel geld bespaart, goed is voor het milieu en uw apparaten. En dat voor een apparaat met een lage eenmalige aanschaf waarde.

Aanschaffen in onze webshop

In onze website vind u de Gorodal anti kalkmagneet in deze link.