Schakelkast waar bijna alles mee is te schakelen

schakelkast

Schakelkast waar bijna alles mee is te schakelen Verkrijgbaar in het assortiment van Ecotopper.nl. Diverse regelkasten, switchboxen voor het schakelen van verlichting, verwarming en pv verdelers. Deze voorgemonteerde kasten zitten in een robuuste en stevige behuizing. Daarnaast voldoen ze aan alle normen en keuren van deze tijd.

PV verdeler, (Photo Voltaic) schakelkast

Deze serie voorgeonteerde PV verdelers zijn zeer handig om een groep erbij te maken. Leverbaar met en zonder aardlekschakelaar. Verwerkt in een mooie kunststof behuizing, een transparant deksel en met of zonder aardlekschakelaar. Verder de keuze van 1 wcd of 2 wcd ‘s.

Ideaal voor extra groep voor de zonnepanelen of de wasmachine, naast de zonnecellen die al op het dak liggen.

pv-verdeler
PV Verdeler

Schakelkast voor het schakelen van verlichting

Voor het schakelen van verlichting en superhandig voor gebruik als tuinverlichting, in de tuinbouw, in de kas of voor in de vakantiewoning. Levering is met een analoge klok of digitale klok. Ook met de keuze van een lichtschakelaar. De lampen schakelen aan als het donker wordt.

Eveneens de keuze uit onze serie voor het schakelen van een zwembadpomp of het sproeisysteem.

Boiler Thermostaat 85 graden schakelkast

Deze compleet voorgemonteerde 85 graden boiler thermostaat schakelkast is ideaal om het water op een veilige manier op te warmen tot 85 graden. Aan te sluiten op boilers zowel tot 150 liter als grotere boilers. Je krijgt er een duidelijke Nederlandstalige handleiding bij. Een waarschuwing is wel…het monteren op de boiler is modificatie. Boiler leveranciers zullen vervolgens geen garantie geven.

Waar kan ik deze schakelkasten vinden?

Bij het assortiment op onze website kan ze vinden. Voor bijna alles hebben wij wel een schakelkast. Meer informatie, prijzen en bestellen klik op de link schakelkast.