Breng je saaie wand weer tot leven met een vrolijke kunsthaag

decoratie-kunsthaag-mat

Breng je saaie wand weer tot leven met een vrolijke kunsthaag. Want hiermee heb je in een klap een frisse en vrolijke uitstraling. Daarnaast is toevoeging van een kunsthaag sfeerverhogend en het maakt je rustig, dat hebben wij wel nodig in deze roerige tijd.

Rust en uitstraling

Met een groene wand breng je rust en uitstraling in de ruimte. Meer groen maakt relaxt en daarnaast zeer eenvoudig te bevestigen. Niet wachten tot er iets groeit. Bijvoorbeeld in de yogastudio of fitnessruimte staan ze zeer mooi.

Kunsthaag-in-de-sportschool
Kunsthaag in de sportschool

Representatief in je bedrijf

Kan je bedrijf wel wat meer uitstraling gebruiken? Voeg dan een aantal kunsthaag wandmatten toe en dit maakt jou bedrijf representatief. Bij binnenkomst zal het zeer professioneel overkomen en men voelt zich vrijwel direct thuis.

Met toevoeging van meer groen in de omgeving wordt het sfeervoller en is een duurzame oplossing

Kunsthagen veel te zien op tv

Grote kans dat je op de televisie weleens een stukje kunstgroen hebt gezien. Bij programma’ s en real life soaps worden ze vaak gebruikt. Grote kans dat deze bij Kunsthaag.eu vandaan komen. Wil jij net als op tv ook zoiets moois dan moet je even verder lezen.

Onderhoudsarm en duurzaam

Omdat we tegenwoordig veel met verduurzamen bezig zijn is het een duurzame oplossing. Wandmatten van kunststof gaan echt lang mee en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Om deze reden zijn ze dan ook betaalbaar en daarnaast geen onderhoud. Ophangen en klaar ben je.

Welke matten bij Ecotopper.nl

Met onderstaande matten maak je je eigen junglewand. Ze hebben een afmeting van 1×1 meter en zijn koppelbaar. Met een spijker aan de muur kan je ze eenvoudig ophangen. Zeer leuk in de showroom, bij de receptie, in de winkel of etalage.

  • Purpleforest
  • Ibiza
  • Photinia Rood
  • Jungle Rome
  • Jungle Verde

Waar kan ik deze wandmatten kopen?

Als jij ook duurzaam wilt, een representatieve uitstraling, een eyecatcher en een rustige omgeving wilt creƫren. Dan moet je zeker eens rondkijken in de webshop. Deze is 24/7 geopend om rond te kijken en te bestellen. Via de link Jungle Wandmat kunsthaag.