Verduurzamen begint met de zuinige Wesen Smart boiler

wesen-boiler-zuinig

Verduurzamen begint met de zuinige Wesen Smart boiler. Deze elektrische boiler is een geniale toepassing in je woning als je een energiezuinige oplossing zoekt. Een plat en mooi design model die ook nog eens prachtig in de ruimte weg te werken is en een snelle opwarmtijd heeft. Tevens met de aanwezige energielabel A en B.

Tegenwoordig zijn boilers best zuinig te noemen en zijn ook niet meer zulke grote beesten als vroeger. Want kijk nou eens naar deze Wesen welke een slank model van 25 centimeter diep is en met een Smart controller. Daarnaast kan je hem ook nog eens horizontaal en verticaal monteren. Eigenlijk zeer geschikt voor alle ruimtes en ook als je kleiner behuisd bent.

Instellen naar 800watt en 1200watt met twee aparte tanks

Omdat het apparaat is voorzien van twee tanks die apart van elkaar instelbaar zijn. Dus naar 800watt of 1200watt. Maar in totaal 2000watt, die ook tegelijkertijd aangezet kunnen worden. Dit maakt hem ook geschikt voor kleinere woningen, appartementen, tiny woningen of als er niet voldoende stroom is.

De slimme ECO controller nog zuiniger

Met de aanwezigheid van de ECO controller of SMART controller maakt het nog zuiniger. Hiermee wordt de meest zuinige stand gekozen waar nog meer energie bespaard wordt. Dit merk je in je portemonnee. In deze tijd is dat zeker wel lekker.

Horizontaal en verticaal te monteren

Ook een groot voordeel is dat je de boiler zowel horizontaal als verticaal kunt monteren. Zo is hij mooi weg te werken boven een deur of naast een kast. Op deze manier stoot je niet je hoofd en blijft hij gewoon zijn werk doen. In de vakantiewoning of boot is dit dus ideaal. Je bespaard hiermee dus ruimte en energie.

Verduurzamen begint met de zuinige Wesen Smart boiler
Wesen boiler

Waarom de keuze voor Wesen ECO?

  • Slank model
  • Energiezuinig met label A en B
  • Verkrijgbaar in 30 liter, 50 liter en 80 liter
  • Kan horizontaal en verticaal hangen
  • Instelbaar naar 800watt en 1200
  • Totaal 2000watt
  • Voorzien van SMART controller
  • Snelle opwarmtijd

Dus als je lekker wilt douchen, warm water voor de keuken dan kies je deze boiler. Een betrouwbare en veilige oplossing voor het warme water. Daarnaast dus energiebesparend.

Wil je deze Wesen aanschaffen?

Als je na het lezen van bovenstaande informatie interesse hebt dan is de webshop 24/7 open voor meer informatie en bestellen. Binnen 2 werkdagen al bij jou in huis en als je voor 14.00 besteld vaak al de volgende werkdag. Kijk bij de volgende link Elektrische boiler Wesen ECO.

warm-water-boiler