Gratis warm water met de Hybrid Sol PV boiler van Aparici

hybrid-sol-aparici

Met de Hybrid SOL PV boiler van Aparici is het mogelijk om gratis warm water te genereren. Te mooi om waar te zijn is het niet? Maar toch is het mogelijk om met zonne energie gratis warm water te maken. Op deze manier is het heerlijk douchen of warm water in de keuken. Dit zal zeker snel terugverdiend worden na aanschaf van deze Aparici SOL.

Waarom een PV boiler?

Om warm water te krijgen voor de douche, bad of keuken is dit de perfecte manier. Voordelig en makkelijk. Een aparte inverter is niet nodig, want deze is namelijk is in de speciale PV controller aanwezig. ook heeft deze boiler twee verwarmingselementen en een daarvan is speciaal voor de zonnepanelen aansluiting.

En wat als de zon dan niet schijnt? Dan kan je overgaan op elektra. Het extra verwarmingselement sluit je aan met een normale stekker in het stopcontact. En bij te weinig zon dient het als bij verwarming zodat je altijd beschikt over warm water. Ideaal in de winter als er niet voldoende zon is in Nederland.

En hoe kan dit dan allemaal ?

Met de ECO controller welke je zo kan instellen dat het verwarmingselement op het stroomnet tot 20 graden opwarmt. Daarboven alleen op zonne energie.

Maar je kunt het ook andersom doen natuurlijk. In de zomer alleen draaien op zonkracht zonder de bijverwarming. Zoals je kunt zien zijn er vele mogelijkheden om het hele jaar te besparen op stroomkosten.

Zo ben je slim bezig om warm water te creƫren met deze PV boiler. In deze tijd superhandig omdat alles al zo duur wordt.

Op een rij

  • Eco controller
  • Energiezuinig
  • Diverse veiligheidsfuncties aanwezig
  • Monteren zowel horizontaal als verticaal
  • Te verwarmen op elektra en zon
  • Anti legionella functie
  • Onderhoudsarm

Ik wil graag meer informatie

Wij kunnen ons zo voorstellen dat je meer informatie wilt over deze slimme boiler. Op onze website kan je ze eenvoudig online bestellen. Hier is ook nog meer te vinden bij de veelgestelde vragen. Klik op de link PV boiler 75 liter om naar het product te gaan.

Gratis warm water met de Hybrid Sol PV boiler van Aparici
Aparici Sol Hybrid