Purpleforest Kunsthaag als je zoekt naar mooie wanddecoratie

Purpleforest Kunsthaag zorgt voor een vrolijke omgeving. Fraaie groene wanddecoratie maak je met deze wandmat. Een vrolijke mat voorzien van paarse bloemen. Bij het ophangen zie je direct een prachtig en kleurrijk resultaat. Jij wil toch ook wel eens wat anders met je saaie wand?

Als je antwoord ja is, dan kies je voor de Purpleforest met de afmeting van 1m2. Een grote mat met een volle dekking. En het is een mooi alternatief voor een schilderij. En er zijn maar een paar nodig om een gezellige sfeer te maken. Direct resultaat zonder te wachten.

Kunsthaag in een handomdraai te monteren

Je kunt ze echt heel eenvoudig in een paar minuten ophangen. Heel makkelijk zelf te doen zonder dat je een tuinman hoeft te bellen. In een handomdraai is er een totaal andere omgeving te maken. Je hebt het vast wel eens op televisie gezien of in de horeca, winkels of vliegvelden.

Bedrijven ontdekken de kunsthaag steeds meer en vinden het een prachtige aanvulling. Fraai in de showroom of in de winkel als achtergrond. Er is meer sfeer te maken en producten in het oog te laten springen.

Daarnaast is het hip en zul je zeker positieve reacties ontvangen met deze blikvanger.

Purpleforest zorgt voor goede akoestiek

Als er een galm in de ruimte is, dan kan je dit oplossen door een kunststof mat op te hangen. Geen nare geluiden meer. Het is trouwens ook ideaal voor thuiswerkers. Het maakt je kantoor gezelliger. En de inrichting door wanddecoratie is een eenvoudige oplossing.

Ook zijn de matten naar elk gewenst formaat te maken. Bijvoorbeeld naar 25x25cm of 50x50cm zodat je een spelend effect kunt creƫren.

  • Dekking 98%
  • UV bestendig
  • Snel resultaat
  • Fraaie wanddecoratie

Waar kan ik meer informatie vinden?

Als je enthousiast bent dan is er meer informatie te vinden via deze link Purpleforest wandmat.

Purpleforest Kunsthaag zorgt voor een vrolijke omgeving
Purpleforest kunsthaag