Elektrische boiler 80 liter, Aparici, de familie Junkers is blij met deze zuinige aanschaf

elektrische-boiler-80-liter

Elektrische boiler 80 liter, Aparici. Dit is een antik kalk en energiezuinige boiler. Door de goede isolatiewand blijft het water langer warm. Ook een zelflerende eco controller is aanwezig en is voorzien van label B. Voor de familie Junkers is dit een zeer goede aankoop waar ze dan ook heel blij mee zijn.

Energiezuinig met label B

Een zeer verstandige keuze om de Aparici Eficiente Smart aan te schaffen. Want deze energiezuinige boiler is voorzien van label B. Door de goede isolatiewand blijft het water ook langer warm en dat ik ook wel prettig te noemen.

Daarnaast is aanwezig een zelflerende Eco smartcontroller. Dit maakt hem dan ook zeer slim omdat hij in de eerste tien dagen het verbruik opmeet. Vervolgens zal hij doorgaan in de meest energiezuinige stand. Dus zet de Eco functie aan en geen omkijken meer naar.

Plat model en maar 32 cm

De heer Junkers zegt ‘ Omdat ik de ruimte zo optimaal wil benutten ging ik overstag voor het platte model. Deze kan ik mooi wegwerken in de douche. Ook vanwege de instelling naar 1200watt en 2000watt welke apart instelbaar is vind ik deze boiler ideaal’.

‘Verder vonden mijn vrouw en ik het contact met deze webshop soepel verlopen. Ze reageren ook vlot op mijn mail. Ook heb ik op advies een Eco douchekop aangeschaft die waterbesparend is, en die zou ik iedereen aanraden.’

Waarom is hij Anti kalk?

Anti kalk omdat er een een droge weerstand aanwezig is. Water staat niet in direct contact met het element. Daardoor is er veel minder kalkvorming. Ook zijn er twee elektronische magnesium anodes toegevoegd. Een langere levensduur geldt dus voor deze boiler. En ook minder onderhoud.

Aparici populair in Spanje

Aparici is een boiler die in Spanje veel wordt verkocht en hangt bij veel huishoudens. De producenten maken al meer dan 40 jaar boilers. Door een korte opwarmtijd, een platter model dus ook ideaal in een kleiner appartement of tiny woning. In Nederland worden ze de laatste tijd ook opgemerkt en veel verkocht.

Waarom zou ik een Aparici boiler kopen?

  • Slank en compact model 32 cm diep
  • Horizontaal en verticaal te monteren
  • Instelbaar naar 1200watt en 2000watt
  • 2 aparte instelbare tanks
  • Energielabel B
  • Snel warm water
  • Elektronische magnesium anode
  • Ideaal voor (kleinere) appartementen, vakantiewoningen, boten en tiny woningen
  • Slimme boiler door de zelflerende smart controller

Ik heb interesse in deze boiler

Net als familie Junkers kan je deze in onze webshop online bestellen. Voor 13.00 uur besteld is vaak de volgende dag in huis. Simpel online bestellen via deze link Elektrische boiler 80 liter, Aparici.

Aparici-elektrische-boiler
elektrische boiler 80 liter, Aparici