Haal de airco uit het zicht met een kunsthaag

airco-camoufleren-kunsthaag

Haal de airco uit het zicht met een kunsthaag. Omdat veel huishoudens gaan verduurzamen door een airco of een warmtepomp aan te schaffen. En vaak staan deze op het dak of balkon waardoor het zicht vaak niet mooi is. Met groen te decoreren is er een mooier zicht voor jou en de buren.

Een goed idee dus voor je warmtepomp of airco, uit het zicht halen door er kunststof wandmatten op te monteren. Vooral als deze in het zicht staat is het voor de omgeving niet zo mooi.

Maak de omgeving kleurrijker

Op eenvoudige wijze is er een oplossing en maakt het kleurrijker. Ook als de airco of warmtepomp op het balkon of in de tuin staat. Voor jezelf oogt het al een stuk vrolijker met de toevoeging van natuurlijk groen. En heb je op simpele wijze binnen not time een make over.

En het is wel van kunststof maar het lijkt net echt. Bovendien is er geen onderhoud en maakt ook geen rommel. Wat houdt je dan nog tegen om de airco mooi te bekleden. Met een beetje creativiteit moet dit zeker gaan lukken.

Laat je uitzicht dus niet bederven en maak er iets groens van. Camoufleer de airco of de warmtepomp op eenvoudige wijze.

Airco-bekleden-kunsthaag
Airco decoratie met kunstgroen

Camoufleer de warmtepomp

Niet alleen de airco maar denk ook eens aan de warmtepomp om die uit het zicht te halen. Je kunt het ook met een paar matten bekleden. Dus deels camoufleren.

Onze kunsthaag wordt al veel gebruikt om voorwerpen uit het zicht te halen, zoals bijvoorbeeld tuin meubilair of fietsen. Of als afscheiding van de vuilcontainter.

  • Eenvoudig de warmtepomp camoufleren
  • Airco uit het zicht halen
  • Eenvoudig te monteren
  • Omgeving wordt kleurrijker
  • Natuurlijk groen
  • Geeft ook nog een jungle look
  • Afscheiding voor andere voorwerpen
  • Geen onderhoud

Als je bovenstaand een goed idee vind dan moet je zeker in de webshop je keuze voor een wandmat maken. Er zijn een aantal verschillende kunsthagen verkrijgbaar. Een ander pluspunt is dus dat je er ook geen onderhoud aan hebt.

Kunsthaag-AircoUnit
airco units kunsthaag camouflage