Wanddecoratie met een kunsthaag in de horeca

decoratie-mkb

Ideale wanddecoratie in de horeca of op kantoor heb je met een kunsthaag wandmat. Hier is eindeloos mee te variëren en de omgeving wordt er ook nog eens gezelliger van. Eenvoudig te installeren en geen onderhoud.

Installeren door een vakman? Nee dat is niet nodig, want je kunt de kunsthaag heel goed zelf installeren. Op een eenvoudige manier ophangen aan een schroef. En er is meteen een prachtig resultaat te zien.

Geen onderhoud

Ook heb je geen onderhoud als de kunsthaag eenmaal is opgehangen en daarom zo ideaal voor bijvoorbeeld

  • hotel, kantoor, loungetent, showroom, etalage, winkel, expositie, als stand bekleding

Kwaliteits- kunsthaag met volle dekking

Ook de showroom van een keukenbedrijf wordt bekleedt met groen zodat dit een representatieve uitstraling geeft en de keuken zeer mooi uitkomt.

Op kantoor maakt dit ook een verpletterende indruk en het is ook nog eens een prachtige afwisseling. Bezoekers en medewerkers zullen het als zeer prettig ervaren in een groene omgeving. Het is ooit bewezen dat er minder ziekmeldingen zijn als men tussen het groen werkt.

Veilige en brandwerende kunsthaag

Met de aanschaf van een kunsthaag is er een veilige aanschaf omdat ze brandwerend zijn. Daarom kunnen ze prima in het interieur. Ook buiten op het terras of als afscheiding is het een mooie afwisseling.

Dus of je nou een kunsthaag voor buiten of een kunsthaag voor binnen wilt, het kan allebei. Hier zijn geen aparte kunsthagen voor nodig. En dat is de reden dat het ook geschikt is in een hotelkamer, loungetent of bij de receptie.

Kan ik makkelijk afwisselen met de kunsthaag?

Jazeker, ze zijn naar elke oppervlak te maken die je maar wenst. De mat heeft een afmeting van 1×1 meter en kan kleiner gemaakt worden. Ook eenvoudig aan elkaar te koppelen en een groot oppervlak maken.

Ook is het leuk om met verschillende patronen te werken, zodat er diversiteit ontstaat wat ook weer heel mooi oogt.

Kunsthaag in de toiletvoorziening

Ook van de toiletvoorziening, badkamer kan je je eigen jungle maken. Een kunsthaag in de toiletvoorziening van een hotel, restaurant of café staat niet alleen prachtig, er wordt ook meer sfeer gemaakt. Junglesfeer in een tropische omgeving wat wil je nog meer. Zo zie je dat toevoeging veelzijdig is en dat je er allerlei kanten mee op kunt.

Onderhoudsarm, eenvoudig te monteren, prachtige jungle decoratie en goede kwaliteit. Met deze pluspunten kom je een heel eind en heb je een goede aankoop waar je beslist geen spijt van zult hebben.

Kunsthaag kopen voor je bedrijf?

Ben je aan het overwegen om ook meer sfeer in jou bedrijf te halen? Je zult hiermee echt positieve reactie mee ontvangen. Neem snel een kijkje bij de categorie Kunsthaag in je bedrijf.