Een pvc wanddoek kan verrassend mooi staan

Verrassend mooi met een pvc wanddoek. Is je wand toe aan een renovatie dan moet je zeker eens naar het pvc wanddoek kijken. Hiermee kan je met deze wanddecoratie in een keer op een makkelijke manier een make-over maken. En er is direct een zeer positief resultaat.

Pvc wanddoek eenvoudig zelf monteren

Omdat het doek voorzien is van voorgemonteerde ophang-ogen, wordt ophangen echt een makkie Dit is prima zelf te doen zonder een klusjesman in te huren.

Watervast en kleurbestendig

Het wanddoek kan je ook gewoon buiten laten hangen omdat hij waterbestendig en kleurbestendig is. Op deze manier is decoreren een duurzame oplossing. Het stevige doek kan dus tegen een regenbui en dat is dus heel positief te noemen.

Veilig zijn ze ook met de brandvertragende functie.

Hieronder zullen we enkele voorbeelden laten zien welke wanddoeken er in de webshop verkrijgbaar zijn.

Koeien in weiland

Een grappig wanddoek met afbeelding van koeien in weiland. Met een afmeting van 1 meter hoog en 2 meter breed is het een bescheiden doek. Leuk in interieur maar ook buiten.

Een pvc wanddoek kan verrassend mooi staan
pvc doek Koe in Weiland

Waterfall Forest

Een groot wanddoek met een afmeting van 2 x 2 meter. Hiermee wordt een groot stuk bekleedt en ben je in no time klaar. Leuk in de wachtkamer, in de gym, op het terras van je restaurant. Een echte jungle look is hiermee te maken.

In de webshop zijn nog meer jungle afbeeldingen verkrijgbaar.

Een pvc wanddoek kan verrassend mooi staan
Waterfall forest wanddoek

Sunset beach pro

Eveneens een groot wanddoek met afmeting 2 x 2 meter. Een print met de ondergaande zon. Deze zal in de slaapkamer zeker tot rust zorgen. Fraai in de hotelkamer, in de b&b of bij je thuis.

sunset-pvc-wanddoek
Sunset beach wanddoek

Doorkijkje meer en bos

In de patio, tuin, overkapping zal dit doorkijkje van meer en bos zeer subtiel staan. Met een afmeting van 1 x 1 meter ben je niet veel ruimte kwijt en kan je nog andere accessoires toepassen in de tuin. Doorkijkjes zijn razend populair en worden steeds meer ontdekt.

Doorkijkje

Nog even alles op een rij

  • Eenvoudig zelf monteren
  • Voorgemonteerde ophang ogen
  • Brandvertragend, dus veilig
  • Leuk in interieur en buiten
  • Onderhoudsarm
  • Full color
  • Mooie wanddecoratie in de salon, wachtkamer en fitnessclub, horeca

Ik wil meer weten over de wanddoek

Wil je meer weten over de pvc wanddoek dan nodigen wij jou uit in de webshop bij de wanddoeken te kijken. Als je andere wensen hebt laat het ons dan weten. Via de link Kunsthaag pvc wanddoek.