Maak iedere boiler SMART met de WIFI boilerschakelaar.

Wifi-boilerschakelaar

Met de Wifi boilerschakelaar 20A van het merk DAT maakt u van iedere elektrische boiler een SMART boiler. Eenvoudig de Tuya app installeren en op afstand alle gegevens inzien.

Wat is een WIFI boilerschakelaar ?

De WIFI boilerschakelaar is een klein kastje. Deze plaatst u tussen de elektrische boiler en wandcontactdoos. Het apparaat is plug en play. U hoeft alleen de stekker er in te steken en applicatie te installeren.

Zodra de stekker er in zit en de applicatie is geïnstalleerd, heeft u van iedere boiler een SMART boiler gemaakt. U kunt nu de boiler op afstand met behulp van de Tuya app aan- en uit schakelen.

Ook is het mogelijk dit te programmeren zodat u bijvoorbeeld tijdvakken kunt kiezen. Of de boiler bijvoorbeeld alleen in het wekend aan te laten gaan. Dit kan bijvoorbeeld vor toepassingen bij het verhuren van vakantie woningen waar je zelf niet altijd aanwezig kan zijn.

WIFI-boilerschakelaar.jpg
WIFI boilerschakelaar – SMART plug 20 Ampère versie

Controleren van vermogen en stroom verbruik

Daarnaast heeft de WIFI boilerschakelaar de mogelijkheid om het vermogen in te zien van het moment of historie. Je kan dus zien wat je aan stroom hebt verbruikt met je boiler. Dat kan heel handig zijn om te weten dat je zuiniger om kunt gaan met stroom.

Dit alleen is mogelijk met behulp van de gratis meegeleverde Tuya applicatie. Deze is op kinderlijk eenvoudige wijze te koppelen aan de WIFI boilerschakelaar. U kan dit in slecht drie stappen al voor elkaar krijgen. Een kind kan de was doen.

verder is de WIFI boiler schakelaar bovendien uitgevoerd als een 20 Ampère versie. U hoeft dus niet bang te zijn dat hij snel kapot gaat.

Waar koop ik de WIFI boilerschakelaar ?

U kunt deze bestellen op onze website. U vind hem in de categorie waar ook de elektrische boilers te vinden zijn.

Of u klikt op deze link om naar de WIFI boilerschakelaar te gaan.