Elektrische CV Ketel 4,5kW voor ruimtes tot 50m2

elektrisch-verwarmen

Ontdek de toekomst van thuisverwarming met de Eco Elektrische cv ketel van 4,5kW. Een hoogwaardige elektrische CV-ketel die ontworpen is om efficiëntie en comfort te maximaliseren. Vergeet traditionele verwarmingsoplossingen, de Eco-Kop SB 4,5kW DAT biedt een moderne, energiezuinige oplossing zonder in te leveren aan prestaties. Op een eenvoudige manier is het zo gasloos overstappen.

Wat maakt de Eco-Kop SB 4,5kW zo speciaal?

Ook is deze elektrische cv ketel 4,5kW niet zomaar een elektrische CV-ketel. Het is een geavanceerd verwarmingssysteem dat een verscheidenheid aan ongeëvenaarde voordelen biedt.

Maximale efficiëntie

Verder heeft het apparaat een uitstekende energie-efficiëntie, die tot wel 99% kan oplopen. Dit betekent dat vrijwel alle verbruikte elektriciteit wordt omgezet in warmte, waardoor verspilling tot een minimum wordt beperkt.

Optimaal comfort

Dankzij de moderne technologie van de Eco-Kop SB 4,5kW DAT, kun je genieten van een constante en gelijkmatige warmteverdeling in uw huis, wat bijdraagt aan een hoger comfortniveau.

Flexibiliteit

Ook compatibel met bestaande radiatoren en vloerverwarmingssystemen, waardoor de installatie naadloos en ongecompliceerd is. En combineren met zonnepanelen of een cv houtkachel. Of een combinatie met de warmtepomp als deze niet genoeg warmte geeft in de winterperiode.

Innovatieve technologie

Deze elektrische cv ketel maakt gebruik van innovatieve technologie om de verwarmingsefficiëntie te maximaliseren. En bevat een geavanceerde elektronische regelaar die de werking van de verwarmingselementen nauwkeurig regelt.

Uitzonderlijke betrouwbaarheid

De ketel is gebouwd om lang mee te gaan. Daarnaast voorzien van een robuuste roestvrijstalen constructie en bevat hoogwaardige componenten voor uitzonderlijke betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Enkele voordelen van de 4,5kW elektrische cv ketel

  • Eenvoudig te installeren
  • Aanschaf is voordelig
  • combineren met cv houtkachel of zonnepanelen
  • ideaal als bijverwarming
  • Snelle opwarmtijd
  • Geen rookgasafvoer nodig dus geen kans op koolmonoxide
  • Maakt geen geluid
  • Geen aanpassingen nodig
  • Ook te combineren met warmtepomp

Voor welk doel is de 4,5 kW elektrische ketel geschikt?

Bij ruimtes tot 50m2 of 110m3. Denk bijvoorbeeld aan een appartement, loods, garage of werkplek. Of als er alleen een kleiner oppervlak wordt verwarmd in de woning. Ook prima in een vakantiewoning, chalet of tiny woning. Daarnaast is er nog wel een elektrische boiler nodig voor de warm water voorziening in de badkamer of in de keuken.