Een aangename warmte met design Elektrische Convector kachel 2000watt

elektrische-convector-kachel-2000watt

Design en heerlijke warmte heb je met de elektrische convector kachel. Met uitvoering in glas en 2000watt is er voldoende warmte te verwarmen in een ruimte van 28m2. Verkrijgbaar in de kleur wit en zwart.

Ophangen of neerzetten

Omdat de elektrische kachel bij jou wordt afgeleverd inclusief pootjes kan je de kachel meteen in gebruik nemen. Overal neer te zetten waar jij het maar warm wilt hebben. Of ophangen op een mooie plek in de ruimte waar het warm moet worden.

Het prachtige platte design hangt beslist niet in de weg en is een echt juweel in de ruimte. Het mooie van deze convector kachel is dat hij inclusief pootjes wordt geleverd. Je kunt de kachel dus neerzetten of ophangen. Het fraaie design is een juweel in de ruimte. Bijvoorbeeld in de slaapkamer, babykamer, werkkamer, badkamer, woonkamer of als bijverwarming.

Uitvoering in glas

Door de glazen uitvoering lijkt het een zeer luxe en moderne kachel waarmeer je je niet hoeft te schamen. En is ook nog eens te programmeren op afstand.

Anti allergisch en stille uitvoering

Ook is deze kachel anti allergisch omdat de kachel niet blaast en dus ook geen stof afgeeft. Een snelle verwarmer en stil, zodat er geen lawaai in de ruimte is en jij de rust ervaart.

De kachel kiest autonoom voor het optimale vermogensniveau, handhavend een uiterst comfortabel temperatuurbereik.

Zodra de gewenste temperatuur is bereikt, schakelt het toestel zichzelf uit. Indien de temperatuur daalt onder het geprefereerde niveau, activeert de kachel zichzelf weer.

Met Wifi instelbaar

Besturing via Wifi verloopt snel en spoedig dankzij de kosteloze Tuyasmart-app. Deze is compatibel met zowel Android als IOS Iphone. Deze app faciliteert moeiteloos de temperatuurinstellingen en biedt uitgebreide configuratiemogelijkheden.

Voor een succesvolle verbinding is het noodzakelijk dat de Wifi op 2,4 Ghz staat ingesteld.

Deze 2000Watt elektrische convector kachel, verfraaid met een glazen afwerking en uitgerust met Wifi, is dus verkrijgbaar in de kleuren Zwart of Wit. Hiermee is de kachel ideaal voor elk interieur.

Elektrisch verwarmen en een perfect leefklimaat

Dankzij de precisie-thermostaat zorgt het in de leefruimte voor een perfect klimaat. Ook het prachtige ontwerp zorgt voor snelle opwarming. Ook is de kachel zeer compact met een diepte van maar slechts 25 cm en staat of hangt dus niet in de weg.

De elektrische convector kachel is niet alleen IP24 gecertificeerd en voorzien van dubbele isolatie.

Meer veilige functies zoals

 • raam open detectie
 • vorstbeveiliging
 • slaapmodus en kinderveiligheid.
 • programmeerbare kachel, zodat deze opwarmt gedurende specifieke tijdsintervallen, zoals door jou bepaald
 • allergievriendelijk
 • uitvoering in glas
 • aanraakpaneel, afstandbediening
 • afmetingen 83,5 x 45 x 10,5 cm
 • voor ruimte tot 28m2
 • verkrijgbaar in de kleur zwart of wit
 • ideaal voor badkamer, babykamer, hobbykamer, keuken of als bijverwarming

Verwarm je ruimte met deze fraaie design Elektrische convector kachel

Mocht je je ruimte willen verwarmen overweeg dan deze mooie design convector kachel. Het oppervlak is snel verwarmt en een ideale oplossing voor babykamer, werkkamer, slaapkamer of woonkamer.