Dit zijn de 5 positieve argumenten van de elektrische cv ketel

elektrische-cv-ketel-dat

Met de aanschaf van een elektrische cv ketel is het eenvoudig om gasvrij te gaan wonen. De overheid geeft aan dat we van het gas af gaan. Hierdoor krijgen wij dagelijks veel vragen. Met de DAT Elektrische CV wordt het eenvoudig. Hieronder beschrijven we de 5 voordelen van de elektrische cv ketel die jou overtuigen om het apparaat aan te schaffen.

1. Vrijwel geen onderhoud

Met het eerste voordeel is er een goede keuze. Omdat er vrijwel geen onderhoud is met deze cv ketel. Er zitten geen verbranders in. Dus die hoeven ook niet onderhouden te worden. Natuurlijk wel jaarlijks even alles nalopen. Het zorgt er verder voor dat er geen slijtage plaatsvindt.

2. Verbouwen niet nodig

Een rookgasfvoer heb je niet nodig, dus dan is boren ook niet nodig. Een afvoer naar buiten is niet nodig en is meteen aan te sluiten op het huidige systeem. Vaak is het een op een verwisselen van je huidige cv ketel.

Aansluiten op je huidige vloerverwarming of radiatoren of je vloerverwarming is snel gerealiseerd.

3. Je ruimte berekenen

Belangrijk is om te weten wat het oppervlak is van de ruimte waar het apparaat in komt te hangen. Er zijn namelijk verschillende wattages. Het begint met de 3kW die voor een ruimte tot 35m2 bedoeld is. En de grootste is 15kW voor ongeveer 200m2, voor bedrijfspanden en loodsen.

Controleer of er krachtstroom is en kies voor de juiste capaciteit. Op de website staat een calculator die je hiervoor kunt gebruiken.

Verkrijgbaar in de wattages 3kW, 4,5kW, 6kW, 9kW, 12kW en 15kW. Dit maakt het geschikt voor een kleiner appartement of een woonhuis.

4. Hoog rendement, geen lawaai

Met dit vierde voordeel kunnen we zeker zeggen dat het stil is. Geen nare bijgeluiden, gepiep en gebrom. Je hoeft dus niet de ketel in een kast of op zolder te verstoppen. Daarbij een hoog rendement van meer dan 96%, dus zuinig.

Verder is de DAT een betrouwbare oplossing voor bijvoorbeeld een bedrijfspand, B&B, tuinhuis of eigen woning.

Heb je zonnepanelen? Daar kan de ketel ook op worden aangesloten. Op deze manier kan je duurzaam wonen en besparen op de energierekening.

5. Veilig en schone lucht, Geen CO2 uitstoot

Met het laatste voordeel waarbij dus geen verbrandingen zijn. Is er hiermee geen kans op Koolmonoxide uitstoot. Dit komt nog wel eens voor bij de traditionele CV ketel waarbij onderhoud zeer belangrijk is. In huis is er dus schone lucht en een veilige leefomgeving.

Maar bij deze ketels van DAT zal jou dit niet overkomen. Verder de eenvoudige montage en de lage aanschafkosten.

Denk dus niet alleen aan nu, maar ook aan je toekomst.

Elektrische CV ketel aanschaffen?

Hebben we jou met de bovenstaande 5 voordelen van de Elektrische Cv ketel kunnen overtuigen? Wij kunnen concluderen dat dit een veilige en praktische manier verwarmen is. Meer informatie, bestellen, specificaties en prijzen staan in onze webshop via de link Elektrische CV ketel.