Ontdek de eenvoudige overstap naar de elektrische cv ketel, DAT

elektrische-cv-ketel-dat

Wilt u effici├źnt verwarmen en overstappen op elektrisch verwarmen? Zoek dan niet verder en kijk eens naar de Elektrische cv ketel van DAT. Een compact en veilig apparaat die voor veel doeleinden geschikt is. Eenvoudige uitvoering en kan direct in plaats van de oude gas cv gemonteerd worden zonder te verbouwen.

Ideaal voor vakantiewoningen, tiny woningen, tuinhuis en woningen met zonnepanelen.

Veilig zonder rookgasafvoer

Het is een veilig systeem zonder kans op koolmonoxide uitstoot omdat er geen rookgasafvoer nodig is. Zo is er een veilige leefomgeving zonder nadenken met kans op vergiftiging.

Verbouwen vaak niet nodig

Omdat de elektrische cv een op een kan worden gemonteerd op de oude gas cv hoeft er niet verbouwd te worden. Dat vindt uw vrouw vast wel fijn, geen stof in huis. Alles wordt dus nu elektrisch verwarmd en niet meer op gas.

Hadden we al vermeld dat radiatoren en vloerverwarmingssysteem gewoon kan blijven bestaan?

Combineren met de warmtepomp

Als de warmtepomp in de winter niet rendabel is en niet voldoende verwarmt dan kan de elektrische cv ketel bijspringen met verwarmen.

Tevens is de elektrische cv ketel, DAT te combineren met

  • vloerverwarming
  • hout cv kachel / boiler met spiraal
  • zonnepanelen
  • hotfill met de oude gas cv

Er zijn dus een aantal mogelijkheden met de elektrische cv ketel.

Bereken het te verwarmen oppervlak

Het is namelijk wel heel erg belangrijk om het juiste vermogen te kiezen door te weten welk oppervlak er verwarmd dient te worden. Op onze website is een handig overzicht te vinden.

Want u wilt geen over- of onder capaciteit. Daar krijgt u spijt van. Vergelijk dit niet met de gas cv want het berekenen gaat met de elektrische cv iets anders.

Ook is er vanaf 9kW krachtstroom nodig en dit moet dan gecontroleerd worden of het wel aanwezig is.

Ja, ik heb interesse

Bent u na het lezen van bovenstaande informatie enthousiast geworden? Stop dan met zoeken voor een oplossing en kijk eens naar deze elektrische cv ketel, DAT. Voordelig, weinig onderhoud, compact en vrij snel gemonteerd.

Meer informatie is te vinden via de link Elektrische cv ketel, DAT.