Dit is de reden waarom je de elektrische boiler 50 liter Aparici Eficiente Smart aanschaft

aparici-50-liter-zuinig

Ben je op zoek naar een energiezuinige oplossing om te douchen? Dan moet je zeker de Elektrische boiler 50 liter, Aparici onthouden. Met een zelflerende ecocontroller, droge weerstand, energielabel b, verticaal en horizontaal monteren en ruimtebesparend.

1. Instelbaar naar lager vermogen

Met het instelbare lage vermogen is er al winst te behalen. Hiermee wordt de boiler op een lager vermogen opgewarmd. En dat is ideaal als er niet veel stroom aanwezig is of je wilt gewoon wat zuiniger. Denk aan tiny woningen, appartement, vakantiehuizen of off grid situaties.

De vermogens die in te stellen zijn 800watt en 1200watt. Dus het totale vermogen is 2000watt.

2. Droge weerstand betekent minder kalk

Minder kalk in de boiler is ook wel een dingetje. Met de droge weerstand ontstaat er minder kakvorming, daarom heet het ook een anti kalk boiler. Het verwarmingselement staat namelijk niet in direct contact met water en zorgt voor een langere levensduur van het apparaat.

Bij een boiler is het noodzakelijk om elke twee jaar anodes te vervangen vanwege kalkvorming. Maar bij deze Aparici zal dat niet noodzakelijk zijn.

3. Slank model 27 centimeter diep

Met het fraaie en slanke ontwerp van maar 27 centimeter diep past het apparaat mooi in de ruimte. Zo staat hij niet in de weg. En is dan ook ruimtebesparend in de keuken of de badkamer.

Het flat model is te danken aan de twee watertanks, Daar heeft Aparici goed aan gedacht.

Omdat de boiler ook nog eens horizontaal gemonteerd kan worden is het ideaal boven een kast of deur.

4. Zelflerende ECO controller

Door de aanwezigheid van een zelflerende eco controller is de boiler nog zuiniger geworden. Als de functie wordt geactiveerd dan zal de controller ongeveer 8 dagen het verbruik opmeten en daarna vervolgen in de meest zuinige stand.

Verstandig is dus om de ECO controller te activeren en energiezuinig om te gaan met electra.

Aparici Eficiente Plus boiler nog even op een rij

  • horizontaal en verticaal monteren
  • laag vermogen 800watt en 1200watt
  • zelflerende smart controller
  • slank model 27 centimeter
  • ideaal in douche of keuken
  • droge weerstand = minder kalk
  • 2 electronische anodes
  • energielabel B

Hoe lang douchen met een 50 liter boiler?

Nu wil je natuurlijk weten hoe lang je kunt douchen met deze boiler. Dat is best persoonlijk en hangt dus af van type douchekop, hoeveel personen gaan douchen en hoelang, wat is het inkomend koude water. Met twee personen zou je kort kunnen douchen. Maar het water verwarmd snel door de twee aparte watertanks.

Je zult wel je douchegedrag moeten aanpassen. En onze tip is…ruil je regendouchekop in voor een waterbesparende eco douchekop. Met de eco douchekop bespaar je weer veel water.

Vul voor de zekerheid de online calculator in.

Ja, ik wil ruimte besparen met deze 50 liter Aparici elektrische boiler

Zeg je ja tegen deze boiler omdat je ruimte wilt besparen en/of energiezuiniger wilt zijn. Dan is het zeker een verstandige aanschaf. In onze webshop via de link Elektrische boiler 50 liter, Aparici Eficiente Plus.