Dit is het voordeel van een laag vermogen elektrische boiler

elektrische-boiler-aparici

Er zijn veel opties mogelijk als het gaat om het verwarmen van water. Maar kijk eens naar een boiler met een laag vermogen. Dit is een duurzame en energiezuinige oplossing voor warm water. Als er niet veel stroom op locatie is of als je iets zuiniger wilt doen dan is een laag vermogen boiler ideaal. Maar welke boilers zijn dit dan? Hieronder zullen we het toelichten.

Wat houdt laag vermogen in ?

Een elektrische boiler met een laag vermogen verbruikt minder energie is dus energiezuiniger.

Een elektrische boiler met een laag vermogen is ontworpen om water te verwarmen met een vermogen van 1,5 tot 2,0 kW. En een standaard elektrische boiler heeft een vermogen van 3kW tot 4,5kW.

Het lage vermogen is zeer handig in de vakantiewoning, blokhut, boot, camping, tiny woning, of chalet.

Voordelen van een laag vermogen

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van een elektrische boiler met een laag vermogen. Denk bijvoorbeeld aan milieuvriendelijkheid, energiezuinig, veiligheid, effici├źntie.

Laag vermogen boiler van Wesen

De flat Wesen boiler is instelbaar naar de lagere vermogens van 800Watt en 1200watt. In de boiler is een dubbele watertank met elk een eigen verwarmingselement. Het voordeel van een dubbel watervat is dat het snel opwarmt. Eerst wordt het ene vat gevuld en daarna het andere.

Laag vermogen boiler van Aparici Eficiente Plus

Deze vierkante, slanke en zuinige boiler is in te stellen naar een lager vermogen van 800Watt en 1200watt. Ook is deze boiler voorzien van een dubbel watervat met elk een eigen verwarmingselement.

Door de aanwezigheid van een dubbel watervat zijn deze boilers slank uitgevoerd. Een plat en vierkant model die altijd wel in de ruimte past. Ideaal in de keuken of badkamer.

Klinkt het interessant?

Als jij hier razend enthousiast over bent en dat kunnen wij ons voorstellen, dan hoef je niet verder te zoeken. Want een laag vermogen boiler is toch best ideaal? Meer informatie is te vinden op de website via de link Elektrische boilers.