Mijn ruimte tot 70m2 elektrisch verwarmen

elektrische-cv-ketel-dat

Welke elektrische cv ketel heb ik nodig om mijn ruimte tot 70m2 te verwarmen? Hoe kan ik dat realiseren? Nou, dat is eenvoudig te doen met de elektrische cv ketel 6kW. Wissel deze een op een om met de oude gas cv en direct aansluitbaar op bestaande verwarmingssysteem.

Ideaal als er al leidingen liggen, dan kan je het huidige systeem gewoon gebruiken. Verbouwen hoeft ook niet want er hoeft geen rookgasafvoer naar buiten toe. Een warme werkplek of woon omgeving is snel uitvoerbaar.

Is de elektrische cv ketel 6kW een eenvoudig apparaat?

Omdat er niet veel knoppen aanzitten is de elektrische cv eenvoudig te bedienen. Voor degene die een beetje technisch zijn onderlegd is het apparaat eenvoudig aan te sluiten en te bedienen.

Kan ik de elektrische cv ook gebruiken voor vloerverwarming?

Jazeker, als er een te verwarmen oppervlak is tot 70m2 dan kan je de vloer daar mee verwarmen. De combinatie met vloerverwarming en radiatoren is ook mogelijk. Dan wordt de temperatuur op 40 graden gezet. Daar is de elektrische cv 6kW, DAT geschikt voor.

Is de elektrische cv ketel ook te combineren met andere apparaten?

Ook met andere apparaten te combineren. zoals de warmtepomp of de oude gas cv, boiler of cv houtkachel met warmtewisselaar.

Welke pluspunten heeft de elektrische cv ketel, DAT nogmeer?

  • geschikt als bijverwarming
  • combineren met vloerverwarming
  • lage aanschafsprijs
  • weinig onderhoud
  • compact en eenvoudig
  • snel en eenvoudig installeren
  • combineren met warmtepomp, gas cv, hout cv met spiraal
  • stil apparaat

Het is dus eenvoudig gasloos overstappen met de elektrische cv ketel?

Ja, dat is zeker eenvoudig en ook voordelig te noemen. Gasvrij wonen wordt steeds eenvoudiger met moderne technieken. het apparaat hangt niet in de weg door het compacte model. Daarnaast geen geluid te horen.

Waar vind ik meer info over de elektrische cv ketel?

Elektrische cv ketel 6kW voor een te verwarmen oppervlak tot 70m2 is online te bestellen. Eenvoudig vanuit de luie bank online bestellen en binnen 2 werkdagen bij jou afgeleverd. Ecotopper.nl is al jarenlang een betrouwbare leverancier van DAT Heating producten.