Hoe je efficiënt kan verwarmen met de elektrische cv ketel?

elektrische-cv-ketel-dat

Met de overstap naar duurzamere energiebronnen wint de elektrische cv ketel aan populariteit. Een efficiënte en relevante keuze voor ieder huishouden. Ontdek hoeveel voordelen de elektrische cv biedt voor milieuvriendelijk elektrisch verwarmen. Ideaal voor vloerverwarming, combineren met warmtepomp of cv houtkachel of het verwarmen van een werkruimte.

Elektrisch verwarmen en duurzaamheid

Duurzaamheid is een van de belangrijkste voordelen. De elektrische cv ketel wordt steeds meer ingezet bij energie uit zonnepanelen. Wat niet mogelijk is met de traditionele gasketel.

Ook hoeft er geen rookgasafvoer worden gemonteerd, er is geen uitstoot van gassen en dit zorgt tevens voor een veilige leefomgeving.

Efficiënt omgaan met elektrisch verwarmen

Omdat de Elektrische CV-ketel bijna 100 % van gebruikte electriteit omzet in warmte staat dit niet alleen bekend om de hoge energie efficientie.

Maar is tevens zuiniger. En dit leidt tot lagere energierekeningen wat goed is voor je portemonnee maar ook goed voor het milieu.

Onderhoud en installatie

Een elektrische cv ketel is eenvoudig te installeren en heeft dus geen uitlaatpijp of gasaansluiting nodig. U bent dus flexibel wat betreft plaatsing van het apparaat in de woning, dit is mogelijk op een andere locatie dan dat u gewend was.

Daarnaast is er minder onderhoud nodig omdat er minder onderdelen aanwezig zijn. Dat is ook al een besparing. Natuurlijk wel elk jaar controleren op alle onderdelen in het apparaat.

Elektrisch verwarmen in de toekomst

Een toekomstbestendig aanschaf is de elektrische cv ketel. Onafhankelijk van het gas en verminderen van CO2 uitstoot. Investeer nu in de toekomst en stap over op de elektrische cv ketel.

Morgen beginnen met elektrisch verwarmen?

Een milieubewuste en economische keuze is de aanschaf van een elektrische CV-ketel, DAT. Met voordelen zoals eenvoudige installatie, duurzaamheid, efficiëntie, weinig en toekomst, is het een aantrekkelijke optie voor huishoudens die willen bijdragen aan een schonere toekomst en gelijk willen genieten van een efficiënt en betrouwbaar verwarmingssysteem.