Wat is er zo bijzonder aan de Hybride Sol Aparici boiler?

Aparici SOL 75 liter HYBRID solar

Aparici HYBRID Solar is aan te sluiten op zonnepanelen en het stroomnet. En dit is een ideale situatie in Nederland waar het niet altijd zonnig is. Zowel met bewolking als zon is er altijd warm water ter beschikking. Een slimme boiler met inverter, 800watt verwarmingelement, horizontaal en verticaal te monteren. Verkrijgbaar in de uitvoering 75 liter en 100 liter.

Hybride boiler met slimme controller

In de boiler is een Hybride Smart controller aanwezig en regelt alles automatisch. De keuze van stroom netwerk of de keuze van het zonnepaneel.

Stroom uit zonne energie gaat voor op stroom van netwerk.

Maar ook is het mogelijk om handmatig te kiezen of je alleen zonne energie of alleen stroom via het netwerk wil. Hiervoor is geen aparte omvormer of inverter nodig. Deze Hybrid Sol boiler worden rechtstreeks op twee zonnepanelen aangesloten.

Droge weerstand = anti kalk en minder onderhoud

Minder kalkvorming door de aanwezigheid van een droge weerstand. Deze zorgt ervoor dat het verwarmingselement geen contact heeft met het water. En zorgt voor minder kalkafzetting waardoor je minder onderhoud hebt aan de boiler.

Daarnaast is de elektronische magnesium anode die veel langer meegaat dan de gewone. Maar natuurlijk dien je wel elke 2 jaar even de anodes te checken. Want deze offeren zichzelf op en dienen vervangen te worden na een tijdje.

Montage zowel horizontaal als verticaal

Ook mooi aan deze boiler is dat deze zowel horizontaal als verticaal te monteren is. Hiermee is ruimte te besparen en kan boven een deur of boven een kast opgehangen worden.

In de badkamer hoeven we ons hoofd niet te stoten. Maar met de verticale montage bespaar je ook ruimte omdat de boiler maar een diameter van 47 centimeter heeft.

Ik wil meer weten over de Hybride Solar boiler, Aparici

Wordt je enthousiast met deze oplossing? Zoek dan niet verder en verwarm je douchewater met zonne energie. In de webshop is meer informatie te vinden via de link Hybride Sol Aparici.