Zoek je een platte, zuinige en slimme 30 liter Wesen boiler?

wesen-flat-smart-boiler

Als je op zoek bent naar een elektrische boiler 30 liter, dan moet je zeker even stil staan bij de Wesen. Want deze boiler is plat, zuinig en slim. Tevens horizontaal en verticaal te plaatsen. Door de aanwezige dubbele watertank is het een slank model van 25 centimeter diep. Ook instelbaar naar een lager vermogen van 800watt en 1200watt.

Wat is het voordeel van de dubbele tank?

Een positief argument is de dubbele tank. Hierdoor is de boiler supersnel opgewarmd. Ook zorgt een dubbele water tank ervoor dat de boiler een smalle uitvoering heeft.

Omdat eerst het ene vat wordt gevuld en daarna het andere is het een zeer energiezuinige boiler met label A. Een zeer groot voordeel te noemen is de dubbele watertank. Waarom? Omdat deze supersnel het water in de boiler verwarmt. Eerst het ene vat vervolgens het andere vat.

Dit zou een ideale boiler zijn in de keuken. Maar ook in de douche lekker warm water.

Waarom is de Wesen boiler slim?

Waarom de boiler slim is? Onder andere door de smart controller die zelflerend is. En er zijn allerlei mooie functies toegevoegd aan dit mooie design.

Hiermee is niet alleen een ruimte besparende boiler. Je hebt ook nog eens een energiezuinige boiler.

En het fraaie design hoef je niet te verstoppen in je interieur. Hier hoef je je niet voor te schamen.

Horizontaal en verticaal monteren

Ondanks dat de 30 liter een kleine uitvoering is kan deze toch nog horizontaal gemonteerd worden. Hiermee bespaar je weer ruimte in de keuken of de badkamer. Verder is 30 liter een mooie oplossing bij vakantieverhuur of in je eigen vakantie woning.

Met de horizontale plaatsing hoef je er niet tegen aan te stoten. Voor tiny woningen of kleine ruimtes is dit een goed oplossing.

Laag vermogen boiler

Het lage vermogen zorgt voor nog een zuiniger gebruik. In sommige situatie kan dit erg praktisch zijn. Het instelbare vermogen naar 800watt en 1200watt op eenvoudig wijze en besparen op je rekening.

Waar vind ik meer informatie?

Ben je nu over na het lezen van bovenstaande informatie. En zie je deze boiler van 30 liter wel zitten? In de webshop is meer informatie, prijs en bestellen via de link elektrische boiler 30 liter, WESEN.