Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 13.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.


Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.


De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.  De verzendkosten kunnen verschillen per product en staan altijd duidelijk aangegeven voordat u afrekend.Voor de eilanden geld een toeslag. Neem voordat u besteld per mail contact met ons op over de hoogte van de toeslag.


Levering verloopt via de pakketbezorging van diverse pakketdiensten. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. U ontvangt een tracktrace bericht van de vervoerder in uw mailbox zodat u uw bestelling kunt volgen.


Indien de goederen (houtkachel) met een pallet vervoerd worden, zal de vervoerder contact met u opnemen om een bezorgafspraak te maken. Voor 13:00 besteld is het mogelijk de volgende dag de goederen uit te leveren.